Laden Evenementen

« Alle Evenementen

RvN@LABsafari Shine4(E)U – Niet nuile, maar stemmen

16 mei @ 19:00 - 23:00

Op donderdag 23 mei mogen we weer stemmen voor de Europese Parlementsverkiezingen. Maar wat hebben wij Europa eigenlijk te bieden? Deze avond rijdt ‘RvN@LABsafari Shine4(E)U’ – een initiatief van LUX, in samenwerking met Europe Direct, Gemeente Nijmegen en RVN@ – door Nijmegen en gaan we samen op zoek naar Europees talent uit onze stad!

EUROPE’S GOT TALENT

De Europese Unie is niet onomstreden. Van Brexit tot de gele hesjes of kritische geluiden vanuit het Forum voor Democratie; we kijken vaak naar hoe de Europese politiek ons belemmert. Een scherpe blik is goed, maar wat hebben wij Europa eigenlijk zelf te bieden? En hoe verbinden we die talenten met elkaar om tot een samenwerking te komen waar iedereen baat bij heeft?

We rijden langs drie Nijmeegse buurtcentra op zoek naar talent. Of je nu een vijfsterren thuiskok, een onontdekte schrijver of beginnende houtsnijder bent: we zoeken jou! Wat je talent ook is, pitch het deze avond bij jouw buurtcentrum op de stip en maak kans op een Golden Ticket voor de RvN@LABsafari Shine4(E)U.

WINNEN: GOLDEN TICKET

Het Golden Ticket geeft je niet alleen de gelegenheid om onder het genot van een drankje met een echte Europese politicus te praten, je krijgt samen met de andere winnaars ook toegang tot een bus vol feestelijkheden. Met Europees karaoke testen we onze Europese muziekkennis, een vlogger legt alles vast en een DJ zorgt voor de muzikale omlijsting.

AANMELDEN

Wil je graag meedoen? Meld je dan aan met dit formulier

Shine 4 (E)U is een initiatief van LUX, in samenwerking met Europe Direct en RVN@

Gegevens

Datum:
16 mei
Tijd:
19:00 - 23:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Locatie

LUX
Arsenaalgas 8
Nijmegen,

Organisatoren

RvN@LAB
LUX
Europe Direct
Gemeente Nijmegen