Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Seminar duurzame inzetbaarheid: hoe houd je je medewerker financieel fit

29 maart 2019 @ 14:00 - 17:00

Gratis

Financieel Fit Rijk van Nijmegen in samenwerking met DiFfit organiseren een interactieve seminar over duurzame inzetbaarheid met een focus op financiële fitheid van jouw medewerkers.

Seminar

Duurzame inzetbaarheid van werknemers is een actueel onderwerp bij werkgevers / HRM en binnen de overheid die beleid hierop stimuleert. DiFfit geeft de workshop ‘365 Dagen Financieel Fitte Medewerkers’. Financiële fitheid is een hoog renderend onderdeel van duurzame inzetbaarheid; de workshop geeft een duidelijk beeld waarom dit aandachtsgebied belangrijk is en waar er concreet voordeel te behalen is binnen de organisatie.

Doelstelling: Inzicht verschaffen om uitval, arbeidsverzuim en productiviteitsverlies vroegtijdig te voorkomen en pragmatisch te verhelpen.

Doelgroep

Directies/Management teams/ Afdelingen HRM & Finance/ Leidinggevenden

Wanneer & waar?

Vrijdag 29 maart van 14:00 tot 17:00 uur, inloop vanaf 13.45 uur
Rabobank Rijk van Nijmegen
Keizer Karelplein 1 Nijmegen, 5-10 minuten lopen van het NS station of parkeren in KKP garage (Van Schaeck Mathonsingel) op enkele minuten lopen van de bank.

Aanmelden

Inschrijven kan door een mail te sturen naar gerjo.schepers@financieelfit-rijkvannijmegen.nl.
Er zijn maximaal 20 plaatsen beschikbaar dus schrijf je snel in zodat je verzekerd bent van een plek. Sluitingsdatum inschrijving is vrijdag 22 maart a.s.

Borrel & afsluiten

De dag sluiten we af met een gezellige borrel en mogelijkheid om elkaar op een informele manier te leren kennen en na te praten.

Gegevens

Datum:
29 maart 2019
Tijd:
14:00 - 17:00
Kosten:
Gratis
Evenement Categorie:

Locatie

Rabobank Rijk van Nijmegen
Keizer Karelplein 1
Nijmegen,

Organisator

Financiële Zelfredzaamheid
Site:
https://rvnhub.nl/projecten/financiele-zelfredzaamheid/