Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Beursvloer 2018

5 november 2018 @ 17:00 - 20:00

Kom maandag 5 november van 17.00 – 20.00 uur naar de BEURSVLOER om uw bedrijf of maatschappelijke organisatie in de spotlights te zetten!

Programma
17.00 uur: Ontvangst
17.30 – 19.00 uur: Beursvloer
19.00 – 20.00 uur: Bekendmaking resultaat en borrel

Als ondernemer of instelling die betrokken is bij het leefklimaat in het Rijk van Nijmegen zoekt u een plek waar u partijen treft om uw maatschappelijke rol mee te delen en die een steuntje in de rug kunnen gebruiken.

Als stichting, maatschappelijke organisatie of burgerinitiatief wilt u snel en doeltreffend uw ontbrekende puzzelstukjes vinden en leggen om een bijdrage te leveren aan een beter leefklimaat in het Rijk van Nijmegen.

Dat is de BEURSVLOER! Waar vraag en aanbod ter plekke bij elkaar komen en waar real time, in no time zaken worden gedaan met gesloten beurzen.

Op de Beursvloer bieden bedrijven en instellingen hun kennis, mensuren of materiaal aan dat zij kunnen missen. Stichtingen, maatschappelijke organisaties en burgerinitiatieven vinden ter plekke een oplossing voor hun aanvraag. Zo wordt een match gemaakt. Zo simpel is het!

De match is meer dan een materiële uitwisseling; het is ook een mogelijkheid om elkaar te leren kennen en een meer duurzame relatie op te bouwen met elkaar.

Rijk van Nijmegen Uitdaging nodigt u uit om, met uw aanvraag voor en aanbod van materiaal, mensuren of kennis, naar de BEURSVLOER te komen. Kom ook om elkaar te leren kennen of om u te oriënteren op mogelijkheden om invulling te geven aan uw maatschappelijke betrokkenheid.

“De Beursvloer: concreet, ter plekke, zichtbaar en tastbaar maatschappelijk verantwoord en betrokken ondernemen”

Wilt u meer informatie over de Beursvloer of Rijk van Nijmegen Uitdaging?
Ga dan naar onze website www.rijkvannijmegenuitdaging.nl of neem contact op met Ivonne Tusveld, manager Rijk van Nijmegen Uitdaging, via 06-53543157 of ivonnetusveld@rijkvannijmegenuitdaging.nl.

Wij zien u graag op maandag 5 november 2018!

 

Aanmelden kan via deze link.

Gegevens

Datum:
5 november 2018
Tijd:
17:00 - 20:00
Evenement Tags:
Site:
www.rijkvannijmegenuitdaging.nl

Locatie

NSG Groenewoud
Van Cranenborchstraat 7
Nijmegen,